Labels

ANKARA KARO TAŞI

karo taşı
Ankara Karo taşı otopark, bahçe gibi mekanlardan yine çok tercih edilen bir döşeme malzemelerinden biridir. İki farklı karo çeşitleri  vardır. Kaldırım karosu ve silim li karodur. Karolar sert malzemelerden üretilirler Döşeme malzemesi olarak kullanıldıklarından belli bir kuvvet ve darbeye dayanıklı olması gerekiyor. Yapıldığı malzeme kullanıma göre değişiklik gösteriyor. Hatta bazı yerlerde kullanılacakları alana göre ve yapıldıkları malzemelere göre adlandırıldıklarını görebilirsiniz.
Zemin bahsettiğimiz gibi düzeltil dik ten sonra karo taşı döşeme işlemi için önemli bir asama geçilmiş demektir. Karolar yerleştirilir. Yerleştirmeleri düzenli ve uyumlu olmalıdır Boşluklar çok iyi ayar lan malıdır Ayrılmamaları ve oturmaları için birleşim yerlerine derz artıları denilen malzemelerden yerleştirilmelidir. Bu malzemeler aralarda kalması gereken ideal boşluğu oluştururlar. Böylece fazla veya az boşluk kalma ve kullanım zorluğu çıkartmazlar. Karolar eğer duvara döşeniyor sa aşağıdan yukarıya doğru yapılmalıdır Çünkü altlarındaki harç dolayısıyla aşağıya kaymalar meydana gelebilir. Bunu önlemek için bu ufak ama etkili bi tekniktir.

Ankara karo taşı fiyatları

Resim yazısı ekle
Bir çok firma karo taşı fiyatları hakkında bilgi verebilir. En pahalısı her zaman en kalitelisi anlamına gelmemektedir. Çok büyük alanlara da yapılabilen bu uygulama için analiz önemlidir. Yer için duvar karosu uygun değildir. Ucuz veya pahalı olduğu için urun tercih edilmemelidir. Size uygun ve uygulanacak zemine uyumlu karo seçenekleri arasından secim yapılmamalıdır Basta yapılan bir hata ilerde büyük maliyetlere mâl olabilmektedir. Bu yüzden sizleri bir pazar olarak gören bir firmayı değil hizmet verme amacı güden firmaları tercih etmenizi öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder