Labels

Kilit Taşı Ankara

Kilit  taşı Ankara çalışmalarını yüksek kalitede ekseninde ve uygun fiyat etiketinde sizlerle buluşturan firmamız, talep edeceğiniz doğrultuda gerekli uygulamaları yapacaktır. Halk arasında: kilitli taş, aşık taşı, kilit yaş gibi birbirinden farklı isimler alan bu betonarme yapı; yüksek mukavemet gücü göstermektedir. Elbette bu gücü gösterebilmesi için iyi bir işçilikle yapılması son derece önemlidir. Aksi takdirde genel statik dengesi sağlanmadığı için bir bütün halinde bozulmaya gidilmesi ve yapılan tüm işin alam vermesi kaçınılmazdır. Bu sebeple yaptıracağını kilitli parke taşı işlerini firmamıza yaptıracak olursanız, sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamaz ve rahatlıkla bu yapıdan yararlanırsınız.
Kilitli Parke Taşı Hakkında Bilgi
Kilit taşı Ankara işlemlerini yüksek kabiliyette yapan firmamız, bu işlemleri birçok noktada uygulamaktadır. Bu noktalardan bazıları: Cadde, sokak, park, okul, eğimli yollar, halka açık mekanlar, kaldırım, düz yollar, gezi alanlar vs. şeklindedir. Görüldüğü gibi oldukça geniş bir kullanım
alanı olan kilitli taşların yüksek popülaritesi gayet normaldir. Belediye tarafından sıklıkla kullanılan kilitli taş, betonarme yapılar içerisinde en bilinenlerinden birisi olup; tüm dünyada birbirinden farklı mekanlarda kullanılmaktadır. Bu taşların farklı renkleri ve farklı dizaynları vardır. Firmamız zevkinize göre tercih edeceğiniz bütün seçenekleri sahip olmakla beraber; bu seçenekleri uygun fiyat etiketinde sizinle buluşturmaktadır.
Kilitli Parke Taşı Uygulaması
Kilit Taşı Ankara uygulamalarında kullanılan taşların yüksekliği 6 ve 8 santim arasında değişmektedir. Buna mukabil taşın uzunluğu ise 20 santim olup; genişliği de 16,5 santim dolaylarındadır. Yapılacak çalışma gereği her bir metrekareye 36 tane uygulanabilecek bu taşlar, ‘’T’’ şeklini andıran bir yapıya sahiptir. İç kısımlarındaki kavis, çalışma yapılmasını ve birbirleri içine yapboz gibi geçmelerini sağlamaktadır. Bu şekilde bir bütünün parçaları haline gelen kilitli parke taşları, her türlü yüzey gerilimine dayanıklı olmuştur. Elbette yapılan işçiliğin ve malzemenin kalitesinin belirleyici olduğu bu çalışmalar, firmamız tarafından yüksek kalite standartlarında yapılmaktadır. Ayıca uygun fiyat etiketinin de sizlere sunulduğu gerçek olup, çalışmaların sonrasında garantimiz mevcuttur.


1 yorum:

  1. Gölbaşı kilit taşı döşemesi2 Haziran 2016 05:40

    Gölbaşında bulunan şantiyemize aşağıdaki kalem işleri yaptırmak istiyoruz
    1-MEVCUT ALANA KİLİT TAŞI TOZU SERİLEREK MASTARLANMASI

    2-IZGARALARIN YÜKSELTİLMESİ
    3-6CM KALINLIĞINDA TSE BELGELİ KİLİT TAŞI UYGULANMASI

    4-ÜZERİNE KUM SERİLMESİ

    5-HER ARAÇ İÇİN KIRMIZI TAŞLARLA ŞERİT YAPILMASI

    YanıtlaSil