Labels

Çubuk Kilit Taşı

Ankara’nın tüm ilçelerinde ve semtlerinde uzun yıllardır hizmet veren firmamız, kilitli taş konusunda uzmanlaşmıştır.
Deneyimli ekibimizin yetiştirdiği bir çok eleman, çeşitli bölgelerde başarılı kilitli taş uygulamalarına imza atmıştır. Eskiden sadece kaldırımlarda ve şehir meydanlarında kullanılan kilitli taşlar, artık sokak aralarında, bina girişlerinde ve yürüyüş yollarında da kullanılmaktadır. Çubuk kilit taşı uygulaması yapan ekibimiz bir çok konut projesinde kilitli taş uygulaması yapmıştır.
Kilitli taş uygulamaları, değişik renk modellerde olan kilitli taşları düz ya da dekoratif bir şekilde zemine yerleştirmek ile olur. Bu uygulama harçlı ya da kumlu olarak yapılabilir.
Çubuk Kilitli Taş Fiyatları
Çubuk kilitli taşı seçilen kilitli taş modelinin boyuna ve modeline göre değişir. Uygulama yapılacak olan alanın özellikleri de işçilik konusunda dikkate alınır ve gerekli malzemeler seçilir.
Sonrasında müşteriye uygun fiyat teklifi sunularak metrekare cinsinden fiyatlama yapılır. En ekonomik zemin kaplama çözümlerinden olan kilitli taş parkeler, ülkemizde çok fazla kullanılır ve bir çok yerde de görülebilir.
En iyi sonucu almak için mutlaka alanın düzgün olması gerekmektedir. Çünkü yamuk ve eğimli
yüzeylerde uygulamadan istenilen verim alınsa bile, kısa sürede taşlar yerinden çıkabilir.
Çubuk Kilitli Taş Firması
Kilitli taş parkeleri uygulatabileceğiniz bir çok firma vardır. Bu firmalardan biri olan ekibimizden de istediğiniz konuda destek alabilirsiniz ve her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.
Çubuk bölgesinde bir çok uygulama yapmış olan ekibimizin referanslarını inceleyerek siz de uygulama alanlarınızda hangi modelleri tercih edeceğinize karar verebilirsiniz. Kilitli taş parkeler dünya genelinde de çok fazla tercih edilen zemin kaplama yöntemleridir.
Üretim tesisleri, fabrikalar ya da konutlar için de iyi bir dış zemin kaplama ürünü olan kilitli taş modellerine sitemizden ulaşabilirsiniz.
Çubuk Kilitli Taş Ustası
Başarılı bir dış zemin kaplaması için tercih edebileceğiniz kilitli taş parkeleri, Çubuk kilit taşı tarafından monte ettirebilirsiniz.

Kilitli taş ustaları, zemin etüdü yaparak hangi yöntemle taşların dizileceğine karar verir ve uygun yöntem seçilerek en kısa sürede tamamlanmak üzere kilitli taş parkelerin uygulanmasına geçilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder