Labels

Kilitli Parke Taşı Ve Kilit Taşı Fiyatları

Kilit taşı farklı çeşit ve renk alternatifleri gibi özelliklerinin yanı sıra döşeme işleminden sonra  uygulandığı mekanda kalıcı olması kilit taşı modellerinin en çok tercih edilme sebebi diye biliriz. Kilit taşı üretimi de oldukça yaygın bir hale gelmiş olsa da TSE belgeli üretici sayısızı Ankara için de az sayıda bulunur. TSE belgeli kilit taşı üretim tesisleri  genelde Ankara nın çubuk ilçesinde bulunur. Diğer TSE belgesi olmayan kilit taşı çeşitleri ise ömrü çok kısa diye biliriz.
Kilit taşı Ankara, Ankara kilit taşı fiyatları, Kilit taş, Kilitli taş 

KİLİT TAŞI USTASI
 Ölcelikle taş döşemesi yapılacak alan kilit taşı ustamızın keşif yapmasından sonra zemin üzerinde
gerekli çalışmalar yapılır. Bu çalışmalarda zemin tesviyesi engebeli alanlar çukur bölgeler düzeltilerek kilit taşı tozu serilmesine hazır hale getirilir.  Kilit taşı döşemesi yapılacak alana ne kadar toz gideceğini hesaplamak için alanımızın m2 sini çıkarak  kaç cm yükselecekse onunla çarparak ne kadar toz gideceğini hesaplaya bilirsiniz. Kilit taşı tozumuzu dağıtarak taşımızın maili verilir bu işlemde kilit taşımız üzerinde oluşa bilecek su birikintileri engellenir ve su giderlerimiz oluk taşına ya da loğara taşınır . Bu uygulamaya mastar çekme denilir. Bu işlemden sonra kilit taşı ustamız kilit taşlarını döşemeye başlar uygulama sırada renkli taşlar ile de uygulamanızı süsleye bilirsiniz. Kilit taşı döşemesinden sonra üzerine silindir vurularak taşların düz hale gelmesi sağlanır.
Kilit taşı ustası, Ankara kilit taş ustası, Kilit taşı döşeme ustası

Günümüzde Otopark alanlarına Gösterilen Özen Arttı
Günümüzde kaç araba kullanılıyor? Arabalarımıza ne kadar özen gösteriyoruz? Ne kadar önemsiyoruz? Soruların cevabı hakkında herkesin az çok fikri vardır. Arabalar da artık, insanların çocuğu gibi oldu. Süslemesi, yıkatması gibi pek çok ilgi gerektiren bir durum haline geldi. En önemlisi de gittiğiniz yerde, evinizde, işinizde, kısacası arabanızı park etmek durumunda kaldığınız her yerde sorun yaşar haline geldik. Arabayı buraya park etsek bir şey olur mu? Cam batar mı? Lastik iner mi? Taşlar aşındırır mı? Gibi pek çok soru sorar olduk. İşte bu yazımızın amacı araçlarınız için uygun, sizin için hem uygun hem estetik olarak otopark taş modelleri hakkında paylaşımda bulunma
Kilitli parke taşı ve kilit taşı  fiyatları
kilitli parke taşı fiyatları
kilit taşı fiyatları
parke taş fiyatları

En Çok Tavsiye Edilen Taş: Kilit Parke Taşı
Yeni bir otopark yapacaksanız ya da düzenleme yapacaksanız, farklı Kilitliparke taşı nı incelemeden işe başlamamanızı tavsiye ederim. Kilitli parke taşı fiyatları olarak, karo taşı, baklava taşı, kilit parke taşı, andezit taşı en çok kullanılan modeller arasındadır. Karo taşı da çok sık kullanılan taşlar arasındadır. Ancak bu taşı döşemeyi düşünenlerin zemin sağlamlığına önem vermesi gerekir. Aksi takdirde çökme ve kırılma meydana gelebilir.  Bu işi profesyonel olarak yapan kişiler en çok kilit parke taşını önermekte. Onlara göre en çok kullanılan, kaliteli ve sağlamlık açısından en başta kullanılan taş kilit parke taşıdır ve renk, ebat seçimi için seçeneği çoktur. Diğer Kilitli parke de kullanıma uygunluk açısından son derece kullanışlı taşlardır. Örneğin bordür taşı da döşenebilir ve çok sık kullanılan bir taştır. Ancak daha çok bu taş tretuvar kenarlarında ve kaldırımlara döşenen bir yer döşeme taşıdır.
Estetiğe Önem Verenler İçin:  3 Boyutlu kilit taşı
8cm kalınlığında kırmızı, beyaz, ve sihay renklerde üretilen bu  kilit taşı çeşiti diğer çeşitleri arasında en çok dikkat çekeni diye biliriz. Oldukça estetik duran 3 boyutlu kilit taşı modeli uygulandığı bölgenin görünümünü oldukça güzel bir hale getirecektir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder