Labels

Kilitli Taş

Ankara kilitli taş olarak, yaşadığınız alanları güzelleştirmek, göz zevkinize uygun ve aynı zamanda dayanıklı beton zeminler sağlamak amacıyla hizmet veren firmamız, pek çok belediye ve şehir düzenleme mercilerinin tercihi durumundadır.

Özellikle dekoratif taşların kaliteli üretimi konusunda güvenilirliğimizi kanıtlamış olmamız sebebiyle, Ankara’nın peyzaj çalışmaları için en çok tercih edilen firmalarından biri durumuna geldik.

Ürünlerimizin kaliteli ve uygun fiyatlar ile sunuluyor olması da özellikle geniş mekanların düzenlenmesi konusunda müşterilerimize önemli oranda avantaj sağlamaktadır.

Üretimini yapmış olduğumuz kilitli taşlardan bahsedecek olursak, firmamızı tercih etmeniz durumunda, dilediğiniz ebat, şekil ve renkte taşların üretimini gerçekleştirdiğimizi öncelikli olarak belirtmemizde fayda bulunmakta.

Kilitli Taş
Özellikle ağaçlık alanlarda yürüme yolları tasarlanmak, büyük bahçelerde mekanın peyzajı ile uyumlu, görsel ve efektif alanlar yaratmak için tercih edebileceğiniz kilitli taşlar, aynı zamanda sağlamlıkları ve yenide kullanılabilir olma özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Bu taşlar, preslenerek imal edildiklerinden, dökme betondan çok daha büyük bir mukavemete sahip olmakta. Aynı zamanda dayanıklılığını uzun süre koruyabilen kilit taşları, dilediğiniz zaman parçalanmadan ve kırılmadan söküle bilme özelliğine sahip.

Söktüğünüz taşları dilerseniz başka bir kullanıcıya satabilir dilerseniz, kilit taşı firmalarına göndererek henüz sağlam durumda olan taşlarınızı paraya çevirebilirsiniz.  kilitli taş üretimlerini aynı zamanda Türkiye’nin her noktasına gönderebilmekte.

Bizi tercih etmeniz durumunda, uygun kilitli parke fiyatları ile satın alabileceğiniz ürünlerimizi,
bulunduğunuz şehre transfer ederek üstün kaliteden yararlanmanızı da sağlıyoruz.

Çevre İle Uyumlu Kilit Taş Tasarımları
Ankara kilit taş, ürünlerini müşterilerinin istek ve tercihlerine göre tasarlayabilmektedir. Düz zeminlerden ziyade, daha tarihi mekanlar yaratmak, bir sokağa ya da meydana nostaljik bir hava katmak için tercih edilebilecek tasarımlarımıza mevcuttur.

Bunun yanı sıra canlı renkleri ile ferah ve aydınlık bir peyzaj tasarımında kullanılabilecek kilit taşlarını da bizden satın alabilmeniz mümkün olabilmektedir.

Kilitlitaş Ankara firmasının geniş üretim yelpazesi sayesinde çağdaş, dayanıklı ve çevre ile uyumlu zeminler tasarlayabilmeniz mümkündür. Üretimini yaptığımız kilitli parkeler, yıllarca mukavemetini koruyacaktır.


1 yorum:

  1. Kilit taşı uygulaması1 Haziran 2016 14:38

    1-MEVCUT ALANIN TESVİYESİ YAPILMASI

    2-MEVCUT ALANA KİLİT TAŞI TOZU SERİLEREK MASTARLANMASI

    3-6CM KALINLIĞINDA TSE BELGELİ KİLİT TAŞI UYGULANMASI

    4-ÜZERİNE KUM SERİLMESİ

    5-BASKET SAHASI KOMPLE KİLİT TAŞI UYGULMASI YAPILMASI

    6-ÇÖKEN ZEMİNLERİN TADİLATI YAPIMASI

    YanıtlaSil