Labels

Kilitli Taş Fiyat

Şehirlerin peyzaj ve mimari açısından güzelleştirilmesi, çağdaş ve modern mekanlar haline getirilmesi, belediyelerin sorumluluğundadır. Belediyeler şehir sakinlerinin daha iyi düzenlenmiş, göz zevkine hitap eden, ferah ve kullanışlı mekanlarda yaşamasını yol yapım çalışmaları, yeşil parklar ve peyzaj alanları ile desteklemektedir.
Ancak son dönemlerde, özellikle sokaklardaki kaldırımların, klasik kilitli taş ile döşenmesinden ziyade, beton dökülerek beton desenli kalın demir teller ile pres makinesi kullanılarak şekillendirildiğini görüyoruz.
Kilitli taş fiyat nın, kaldırım çalışmalarına bu tür bir yöntemi tercih etmeye sebep olabileceği söz konusu olabilmekle birlikte, zamandan da büyük avantaj sağlayan bu tekniğin yeterince dayanıklı kaldırımlar oluşturmak konusunda yeterlilikten uzak olacağı bir gerçektir.
Kaldırımlar Neden Kilit Taşı İle Döşenmeli?
Kilitli parke fiyatları, kaldırımların bu şekilde doğrudan beton malzeme döküldükten sonra
şekillendirilmesini tavsiye etmemektedir. Kilitli parke taşlarının, normal betondan farklı olarak defalarca kez sıkıştırılarak neme, sıcak ve soğuya karşı dayanıklı hale getiriliyor olması sayesinde, bu döşemeler ile yapılan kaldırımlar uzun yıllar boyunca herhangi bir onarım gerektirmeden kullanılacaktır.
Aynı zamanda kilit parke kullanımı, tüm cadde ve sokakların kaldırımlarına görsel açıdan homojenlik sağlamaktadır. Bütün halinde dökülen beton malzeme, alt kısmındaki boşluk ve düzensiz alt yapı sebebiyle zamanla çökme yapabilmekte hatta kullanıma bağlı olan sürtünmeler den dolayı zamanla şeklini ve desenlerini de yitirmektedir.
Ancak kilit taşlar preslendiklerinden ve taban seviyesi eşitlemesi işlemi döşeme işleminden önce gerçekleştirildiğinden dekoratif görünümün zamanla bozulması söz konusu olmayacaktır.  Bizler de kilitli taş fiyat firması olarak peyzaj düzenlemeleri ve kaldırım çalışmalarına olması gereken özenin gösterilmesi taraftarıyız.
Kilitli taş
kilitli taş döşeme
kilitli taş firması
kilitli taş Ankara
Ankara kilitli taş
Kilitli taş ustası
Kilitli taş döşemesi yapan firma
Kilitli taş m2 birim fiyatları
Renkli, Efektif ve Farklı Kilitli Parkeler
Kilit taşı firması olarak tercih edebileceğiniz firmamız, imalat ürünlerini farklı şehirlere transfer ederek, kalitemizden faydalanma konusunda da yanınızda olabilmektedir.

Özellikle şekil ve renk tasarımları bakımından farklı bir düzenlemeye ihtiyaç duyuyorsanız, efektif tasarımları ile sizi şaşırtacak firmamızı tercih edebilirsiniz. Farklı renklerde üretilebilen, bu güne kadar görmediğiniz kilitli döşeme parkeleri, şekilleri ile de oldukça cazip mekanlar yaratmak için ideal diyebiliriz.  

1 yorum:

  1. Kilit taşı doseme2 Haziran 2016 04:10

    Eryamanda 600m2 kilit taşı döşeme isimiz var

    YanıtlaSil