Labels

Ankara Kilit Taş Uygulaması

Dış mekanların zeminlerinin kaplanması için en ideal seçenek olan Ankara kilitli taş uygulması bölgesinde de başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.
Kilitli taşların bir çok değişik model ve renkleri vardır. Bu yüzden istediğiniz rengi seçerek geniş bir çeşitlilik içerisinde uygulama yaptırabilirsiniz. Kilitli taş parkelerin iki şekilde uygulanması mümkündür. Birinci uygulamada düzgün olan zeminlere, yani asfaltı olan alanlara uygulanması söz konusudur ve bu uygulama harç ile mümkün olmaktadır.
Diğer uygulamada ise, kumların üzerine kompresör ile baskılanarak yapılması mümkündür. Bu uygulama ise eğimli yerlerde tercih edilir. Her iki uygulama da kilitli taş ustası tarafından yapılır.
Kilitli Taş Uygulama Fiyatları
Kilit taşı uygulaması
Ankara kilitli taş uygulamaları
Kilit taş döşemesi
Ankara kilitli taş uygulaması bölgesinde de ortalama fiyatların üzerine çıkmaz. Kilitli taş parkelerin en ekonomik seçeneklerine firmamızdan  ulaşabilirsiniz.
Kilitli taşların modellerine ve boyutlarına göre değişen fiyatları her bütçeye uygun seçeneklerle
bulunabilmektedir. Kilitli taş parkeler, metrekare cinsinden hesaplanarak ona göre fiyatlandırılır. İşçilik ve diğer özel istekler de eklenince fiyat seçenekleri değişebilir.
Firmamızda en uygun bütçe ile en iyi hizmeti almanız mümkün olmaktadır.
Ankkara Kilitli Taş Ustası
Kilitli taş parkeleri kendiniz dizemezsiniz. Bu yüzden
mutlaka bir ekip çalışması gerekmektedir.
Gerekli malzemeleri temin eden Kilitli taş ustası tarafından pratik ve sağlam bir şekilde yerleştirilecek olan kilitli taş parkeler, uzun yıllar kullanmanız için sağlam bir şekilde yerleştirilmektedir. Bu sayede hem dekoratif açıdan, hem fiyat açısından hem de dayanıklılık açısından başarılı bir seçim yaptığınızı anlayabilirsiniz.
Kilitli taş parkelerin değişik renk seçenekleri ve modelleri ile istediğiniz motifi yansıtabileceğiniz
Ankara Kilitli Taş Firmaları
Kaliteli ürünler ve başarılı uygulamalarla her bütçeye uygun çözümler üreten ekibimiz, her zeminin en güzel şekilde kaplanması için gece gündüz çalışarak hizmet vermektedir. Bu yüzden güvenilir bir arayışınız varsa bizi tercih edebilirsiniz.
Kilitli taş firmaları arasında Ankara bölgesinde önemli bir yer edinen ekibimiz, bir çokfarklı uygulama ile referanslarına her geçen gün yenilerini eklemektedir. Siz de mutlu müşterilerimiz arasına katılmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.


1 yorum:

  1. Kilit taşı döşemesi yapılacak13 Haziran 2016 03:04

    Eryaman da 1800 m2 lik bir alana kilit taşı döşemesi yaptırmak istiyoruz

    YanıtlaSil