Labels

Kilitli Parke Taşı Ankara

Her türlü dış mekan zemininin kaplanmasında kullanılan aşık taşları diğer adıyla kilitli taş parkeler olarak bilinmektedir. Bu  ürünler, ekonomik, estetik ve dekoratiftir. Kilitli  parke taşı Ankara ve diğer Ankara ilçelerinde  motifli uygulanabildiği gibi düz olarak da kullanılır ve değişik renk seçenekleri bulunur.
Bir çok site ve apartman girişinde, parklarda tercih edilebilirler. Deneyimli firmamız Haymana bölgesinde de hizmet vermekte ve müşterilerimizin ihtiyaçlarınızı en kısa sürede karşılamak için çalışmaktadır.
Kilitli taş parkelerin en çok kullanıldığı alanlar, kaldırımlar ve meydanlardır. Ama her türlü dış zemine değişik çeşitlerle uygulanabilirler.
Kilitli taş Ustaları Ankara
Kilitli parke taşı Ankara  ve diğer Ankara ilçelerinde hizmet vermektedir. Deneyimli kişilere yaptırılan kilitli taş uygulaması uzun yıllar dayanıklı olur.
Harç ya da kum kullanılarak yapılan uygulamalar, bir çok belediye tarafından tercih edilen şehir
düzenleme çalışmaları arasındadır. Güzel ve şık bir görünüm ile uygulanan kilitli taş parkelerin, rengarenk çeşitleri ve değişik boyutlarda modelleri vardır.
Hangisini seçerseniz seçin fiyat metrekare cinsinden hesaplanır ve ona göre bir bütçe ayırmanız gerektiği belirlenir.
Kilitli parke taş firmaları
Ankara bölgesinde uzun yıllar hizmet veren ekibimiz kilitli parke taşı Ankara bölgesinde de servise çıkmaktadır.
Kilitli parke taşı Ankara
Kilitli parke taşı Ankara fiyatları
Kilitli parke taşı Ankara satış noktaları
Kilitli parke taşı Döşemesi
Ankara kilitli parke taşı firması
Ankara kilitli parke taşı döşemesi
Ankara kilitli parke taşı ustası
Uygulama yapılacak olanı keşfe gelen ustalarımızın en iyi analizleri sonucu uygulanmasına başlayacak olan kilitli taş parkeler, istenildiğinde eksik taşların yenilenmesi sureti ile bakım hizmeti de yapılan ürünlerdir.
Haymana’nın her semtinde hizmet alacağınız bir firma olan ekibimizle çalışarak zaman ve para kaybı yaşamazsınız
Kilitli parke Taşı Özellikleri
Kilitli taşlar, sitelerin girişlerinde ya da fabrikaların alanlarında tercih edilebilirler. Araç gereçlerin iyi bir şekilde sürülmesini sağlayan ve uzun yıllar dayanıklı olan bu uygulama yapıldığında, bir çok açıdan avantaj sağlanmış olur.
Yağmurlu havalarda su birinkilerini  engelleyen ve özel oluk taşları kullanılan kilitli taş parkeler sert hava şartlarına uygun olduğundan Ankara’nın sert karasalı için en ideal zemin kaplamalardır.
Ekonomik olan bu ürünleri yaptırmadan önce kilitli taş parke uygulaması yapılacak olan alanın keşfi yapılarak ölçülendirme süreci dikkatle gerçekleştirilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder