Labels

Beypazarı Kilit taşı

Ankara merkezli olan ve bu bölgenin tüm ilçe ve semtlerinde yıllardır hizmet veren firmamız, Beypazarı kilitli parke taşıkonusunda uzmanlaşmıştır.
Dışmekan zemininde kullanılan kilitli taşlar, sağlam bir zemin oluşturmak için en ideal yöntemlerdir. Bu taşlar küçük parçaların bir araya getirilmesi sonucu değişik desenler ya da düz olarak oluşturulabilir.
Ekonomik olan bu zemin kaplama dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Ankara iklimine dayanıklı olan bu malzeme, bir çok yerde kullanılmıştır. Siz de bu ürünleri bahçenizde ya da inşaat alanlarınızda kullanabilirsiniz.
Kilitli Parke Taşı Nasıl Uygulanır?
Kilitli parke taşı iki şekilde uygulanır. Birincisi, kilitli parke taşları özel kumlar ve makine yardımı ile
dizilir. Bu uygulama çok düzgün olmayan bölgeler için kullanılır ve gerekli yerler oluklarla çevrilerek her türlü hava koşulu için dayanıklı hale getirilmesi sağlanır.
İkinci uygulamada ise, asfaltla kaplanmış olan düz zeminlere yapılan uygulamadır. Bu uygulamada harç yapılarak taşlar yapıştırılır ve yerinden çıkmaları imkansız hale gelir.
Beypazarı Kilitli Parke Taşı Fiyatları
Beypazarı kilitli parke taşı fiyatları taşın modeline, özelliğine ve  büyüklüğüne göre değişir. Metrekare hesaplaması ile kaç adet taş kullanılacağı hesaplanır. Fiyat metrekareye göre çıkarılır.
Uygulanacak olan alanın görülerek keşif yapılması sonucu fiyat belirlemek daha doğrudur. Bu yüzden farazi konuşmamak ve kesin fiyat beklememek gerekir. Kilitli parke taşlarının fiyatları bir çok zemin kaplama ürününün fiyatlarından daha ucuzdur. Çünkü bu ürünler çok tercih edilir ve
dayanıklıdır.
Estetik açıdan da farklı uygulamalar yapılabilen ve her türlü dekoratif şemaya uyum sağlayabilen ürünlerin renk seçenekleri de oldukça zengindir.
Beypazarı Kilitli Parke Taşı Ustası
Kilitli taşların en iyi şekilde uygulanması başarılı bir Beypazarı kilitli parke ustası ile mümkündür. Eğer firmamızla çalışmak isterseniz ve bu yönde bir adım atarsanız, kilitli parke taşı ustası olan ekibimizle çalışabilirsiniz. Yılların deneyimi ve güveniyle bu alanda çalışmalar yapan firmamızın hizmetlerinden yararlanmak için siz de bizi tercih edebilirsiniz.
Kilitli parke taşlarını uzman birine döşetmek, uzun yıllar kullanabileceğiniz bir zemin yaratmanızı sağlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder