Labels

Yenikent Kilit Taşı Sincan Kilitli parke taşı

Bir çok alanda kullanılan Yenikent kilit taşı sincan kilitli parke taşı  ilçesinde de sık tercih edilir. Kent yaşamının vazgeçilmez bir dekoratif ögesi olan kilitli taşlar, her türlü mimari ile uyum sağlarlar. Bu nedenle çok fazla tercih edilir.
Dayanıklı olan kilitli taşlar, uzun yıllar kullanılabilir. Hava şartları ve doğa olaylarına dayanıklı olan bu taşlar düzgün yerleştirilmezse, özellikle harçsız uygulamalar sonucunda yerlerinden sökülebilirler. Sağlam olması için Kilitli taş parke ustası ve ekibi tarafından uygulamanın yapılması gerekmektedir.
Uygulama alanın büyüklüğüne göre değişen sürelerde tamamlanır ve metrekare baz alınarak hesaplanır.

Yenikent Kilit taşı Sincan kilitli parke taşı Fiyatları için ekonomiktir. Asfaltı belirli aralıklarla yenilemek gerekir ama kilitli parke taşını yenilemek gerekmez. Çünkü beton kadar sağlamdır ve kolay zarar görmez.
Uzun vadede de kısa vadede de ekonomik bir çözüm olan kilitli taşlar, yüzde beşten daha az bir emicilik
oranına sahiptir. Fiyat açısından her zaman ekonomik olmuştur ve belediyecilikte de çok fazla kullanılır. Ayrıca boyutları ve değişik renk seçenekleriyle de çok yönlü bir dekorasyon sağlarlar.
                                                                                                                                                                                   Kilit taşı  Nasıl Uygulanır?

Kilitli taş uygulanacak alanda gerekiyorsa öncelikle zemin düzeltilmesi işlemi yapılır. Özel taş kumu kullanılarak özel bir kompresör aracılığı ile sıkıştırılır. Sonra taşlar  isteniyorsa dekoratif bir motif kullanılarak işlenir.
Yenikenet kilitli taş uygulaması kolay bir işlemdir ve pratik bir şekilde dizilmektedir. Taşlar dizildikten sonra kompresör ile yine üzerinden geçirilir ve boşlukların dolması için kum serpilerek iyice üzerinden
geçilir. Uzun süre dayanıklı olan ve başarılı bir şekilde uygulandığında yıllarca bozulmadan durabilir ve estetik açıdan da şık bir görünüme sahiptir.
Ayrıca asfalt üzerine yapılan kilitli taş parkeler de vardır ve bu uygulama harç yapılarak yapıştırılması ile yapılır.
Her iki yöntem için de önce, uygulama yapılacak olan analiz edilir ve ustanın vereceği karar doğrultusunda uygulamaya geçilir.

Kilitli Taş Nerelerde Kullanılabilir?

Kilitli taşların tüm dış mekan zemin kapmalarında kullanılması mümkündür. Özellikle kaldırım, yürüyüş alanları, otoparklar, bahçe girişleri gibi alanlarda çok tercih edilirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder