Labels

Haymana Kilit Taşı

Haymana taşı gerek yer gerekse duvarlarda sıkça tercih edilen çevre taşları olduğunu söyleyebiliriz. Bu taşların çeşitli renk ve modelleri bulunmaktadır. Bu nedenle zengin seçeneklerin mevcut olduğu renklerden istediğinizi seçebilirsiniz. Bu taşlara aynı zamanda andezit taşı da diyebiliriz. Büyük kaya taşları ince bir ustalıkla kesilerek harika bir taş haline getirilir. Ülkenin en kaliteli taşları burada üretilmektedir. Haymana kilit taşı duvar kaplama ve yer döşemelerinin beraberinde andezit bordür taşı ile birlikte takım halinde kullanıldığında harika bir görüntü sunmaktadır.

Kilit taşları genelde parklarda, bahçe ve kaldırımlarda değişik çeşitleri ile kullanıldığını görmekteyiz. Kullanım açısından çok kullanışlı taşlardır. Mevsim şartlarına göre dayanıklı olan taşlar yaz ve kış mevsimlerinde uzun süre kullanılabilen bir yapıya sahiptir. Kilit taş döşemelerinin yapılması ve yerleştirme konusunda uzman ekiplerle çalışılması gerekmektedir. Çünkü taşların yerleştirilmesi çok incelik isteyen bir iştir. Taşın döşeneceği alan iyice incelenip ona göre planlama yapılması gerekmektedir. Daha sonraki işlemlerde özenle yapılması gerekmektedir.

Çeşitleri arasında farklı standartlarda ve farklı ebatlarda üretilen Haymana kilit taşı çeşitleri kum çimento ve son makine teknolojisi ile üretilerek uygun yapım haline getirilir. Ankara’nın çeşitli ilçelerinde üretilen kilit taşlarından en kaliteli ve sağlam Haymana kilit taşları çok dayanıklıdır. Piyasa da bu taşların 60,80 ve 100 mm ölçüleri ile bulabilirsiniz. Kilit taşlarından alırken TSE olup olmadığına mutlaka bakmanız gerekmektedir. Son zamanlarda estetik açısından 3 boyutlu kilit taşları çok hoş görünmektedir. Özellikle evinizin bahçe dekorunda kullanabileceğiniz taşlarda çok güzel görüntü olmaktadır.

Kilit Taşı Fiyatları

Kilit taşı fiyatları, uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne göre ve örülecek taşların ebatlarına göre değişiklik gösterir. Haymana kilit taşı ücretleri firmalara göre de değişkenlik gösterebilir. Bu konuda hangi firmayla çalışacağınızı seçmek için tavsiyemiz öncelikle piyasa araştırması yaparak karşılaştırma yapmanızdan yanadır. Aynı zamanda uygulamasını yaptıracağınız firmayı da benzer olarak araştırmalısınız. Referanslarını inceleyiniz ki sonradan beğenmediğiniz bir iş ortaya çıkmasın. Uygulama yapacak firmanın mevcut işçilerinin tecrübesi ve işe önem vermesi çok önemlidir. bu sayfa da http://ankarakilittasi.blogspot.com.tr/ tanıtımı yapılmaktadır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder