Labels

Kilit Taşı Fiyatları Ankara

Kilit taşı olarak adlandırılan dış mekân zeminlerine uygulanan ve göze hitap eden bu taşlar, Ankara ilçelerinin sokak ve caddelerini süslemektedir. Kilit taşları özellikle kaldırımlarda, yürüyüş yolu olarak bilinen alanlarda ve ev ve apartman önlerinde yaygın olarak uygulanır.
Kilit taşlarda model ve renk seçeneği oldukça fazladır. Kilit taşlarını mekânlarına uygulatmak isteyenler göz zevklerine göre tercih ederler ve gerçekten Ankara’nın Pürsek ilçesinde tercih olanakları çok fazladır. Kilit taşı fiyatları Ankara bu yönüyle çok ünlüdür ve talepçileri her geçen gün artmaktadır.


Kilit taşı fiyatları Ankara

Kilit taşı fiyatları Ankaranın özellikleri olarak kilit taşları görüntü olarak oldukça estetik bir görüntüye sahip olmasının yanında çok daha rahat bir kullanıma sahiptir. En ufak bir bozulmada kullanılan diğer ürünlere göre sökülüp takılır özellikli olmasından dolayı çok daha kısa zamanlar içerisinde ilçe trafiğine de çok fazla mani olmadan sorunları çözülebilir. Dayanma gücü cm2 450-600 kg olduğundan arabaların kullandığı otoyollara da döşenebiliyor. Ancak genelde gördüğümüz üzere yollara döşendiğinde arabaların geçtiği yol üzerinde ufacık bir engebe var ise kilit taşları estetiğini bozuyor ve çökmeler meydana geliyor. Bu bakımdan yollarda son zamanlarda Kursaklar ilçesinde de asfalt uygulaması tercih ediliyor. Ancak asfalt uygulamasının yapılması da çökmelere engel olamıyor. Asfalt çalışmasının bu konuda avantajı çöken yere hemen yama yapılarak çökme engelleniyor. Ancak yolun estetiği eski görüntüsünde olamıyor. Ancak ne olursa olsun alt yapı çalışmaları için en ideal olanı kilit taşlardır. Kilit taşı fiyatları Ankara  daha sayamadığımız çokça alanda mevcuttur.
Kilit taşı fiyat
Ankara kilit taşı fiyatları
Kilit taşı fiyatları
Kilit taşı fiyatları Ankara
Kilit taşı m2 brim fiyatları
Kilit taşı satış fiyatları
Ankara kilit taşı döşeme fiyatları 
Kilit taşı fiyatları Ankara Uygulanma Çeşitliliği

Pursaklar’ da kile taşı iki şekilde uygulanmaktadır. İlk uygulama da kilit taşı yeni asfalt olan alana başka bir deyişle düz zemine uygulamaktadır. Bu alanlarda kilit taşı, harç ile zemine döşenir. İkinci uygulamada ise; bu taşlar kumların üzerine uygulanır. Uygulama, ancak kumların üzerine kompresör ile bastırılarak yapılır. Bu uygulama daha çok eğimli alanlarda yapılır.
Kilit taşını herkes döşeyemez. Kilit taşı uygulaması özel beceri ve ustalık gerektirir. Bu ustalığı olmayan kişiler döşemek istese bile istenilen verimde ve güzellikte bir iş çıkaramaz. Üstelik kilit taşı döşemek ekip işidir. Kile taşı uygulamasında sağlam malzeme İşin ehli bir ekip tarafından yapıldığında hem dayanıklı, hem de dekoratif bir döşeme ortaya çıkar.

Ankara’ da Kilit Taşı Fiyatları

Kilit taşı döşemelerinde fiyat söyleyebilmek için;  döşeme yapılacak alanı kullanılacak malzemeyi ve çalışılacak ekibi iyi analiz etmek gerekir. Dikkate alınması gereken bu hususlar fiyatta artma ya da azalma sağlar.
Kilit taşlarında fiyat uygulaması; Kilit taşı fiyatları Ankara fiyatları olarak bu kilit taşları genelde metrekare üzerinden hesaplanır. Bir metrekareye yaklaşık 36 kilit taşı uygulanır.

Pürsek ilçesinde kilit taşı imalatları ve döşeyen işinin ehli ustalar vardır. Bu kişilerle irtibata geçildiğinde daha sağlıklı fiyatlar öğrenilebilinir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder